Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Produse TIC

În această secțiune, vom prezenta aplicații informatice care pot veni în sprijinul dezvoltării infrastructurii informatice organizațiilor mici și mijlocii. Alegerea soluțiilor informatice folosite poate avea un impact major asupra costurilor și nivelului de eficiență dintr-o companie. Din nefericirea, IMMurile, care ar avea cea mai mare nevoie de consultanță corectă în privința alegerii și achiziției de aplicații informatice, sunt cel mai adesea și cale care nu își pot permite angajarea de specialiști IT care să ofere consiliere și sprijin în alegerea și instalarea acestor aplicații.

Biroul Virtula de Consultanță Antreprenorială își propune să participe la rezolvarea acestei probleme promovând un în această secțiune aplicații și soluții adecvate pentru utilizarea în IMMuri.

© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.