Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Cum promovez diverse familii de produse?

Adăugat de arcibal la J, 10/25/2012 - 13:16

Activitatea curenta ma obliga sa intretin permanent relatia cu un mare numar de client carora incerc sa le promovez diverse familii de produse. Momentan, rezultatul este o activitate intensa de redactare si trimitere de mesaje email, activitate care a inceput sa imi consume prea mult din timpul care ar trebui sa fie dedicat altor prioritati. Cum as putea sa rezolv aceasta problema?

0
Scorul tău: None

Cea mai buna solutie pentru dumneavoastra este sa va inscrieti la un serviciu gratuit gestiune si trimitere de campanii publicitare prin email (newsletter). Exista in momentul de fata un numar de astfel de servicii disponibile, cu o varietate de functionalitati oferite pentru conturile gratuite.
Va recomandam serviciul gratuit oferit de www.mailchimp.com. Acesta ofera un numar de avantaje:
- nu limiteaza functionalitatea pentru conturile gratuite, ci doar numarul de emailuri pe care acestea le pot genera lunar. Limita este insa stabilita la 12000 de mesaje, ceea ce ar trebui sa fie mai mult decat suficient pentru inceput.
- exista solutii multiple de integrare a serviciului cu diverse platforme web ceea ce va va permite ulterior integrarea sistemului in situl dumneavoastra personal.
- interfata de proiectare a mesajelor este foarte intuitiva si utilizarea nu presupune cunostinte de specialitate.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.