Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Există foarte multe produse de contabilitate și nu știu pe care să-l aleg. Ce produs este recomandabil?

Adăugat de Nicu Pop la M, 10/24/2012 - 12:18

Există foarte multe produse de contabilitate și nu știu pe care să-l aleg. Ce produs este recomandabil?

0
Scorul tău: None

Contabilitatea este doar o componentă a sistemului de planifcare a resurselor întreprinderii. Presupunem că întrebarea dumneavoastră se referă la un sistem ERP (Enterprise Resource Planning) care are integrate module de gestiune a resurselor umane, financiare, de producție, furnizorilor și clienților.

Există multe sisteme software care pot fi achiziționate de pe piața din România. Alegerea trebuie făcută în funcție de necesitățile obiective ale organizației dumneavoastră în termeni de natura și complexitatea activității.

Pentru o firmă de producție mică sau mijlocie achiziția unui sistem Winmentor sau Ciel s-ar putea să acopere toate necesitățile de prelucrare. Dacă însă organizația este mare va trebui să vă orientați către un sistem SAP sau MFG/PRO.

Produsele de mai sus au fost menționate pentru exemplificarea ideii și nu reprezintă neapărat recomandarea noastră de achiziție. Pentru aceasta va trebui să vă documentață și să scrieți specificația de cerințe potrivit necesităților proprii.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.