Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Detin un hard disk extern cu conexiune pe usb si nu imi functioneaza cand il conectez prin hub usb.

Adăugat de lorip la M, 11/06/2012 - 13:35

Detin un hard disk extern cu conexiune pe usb si nu imi functioneaza cand il conectez prin hub usb. Prin acest hub mai sunt conectate si alte echipamente care functioneaza corect. Mentionez ca daca conectez hard-ul direct in portul usb functioneaza.

0
Scorul tău: None

Orice port USB poate furniza energie pentru dispozitivele conectate. Acest lucru nu este necesar pentru toate dispozitivele, mai ales daca un dispozitiv are o sursa de alimentare externa, insa sunt numeroase dispozitive care functioneaza prin energia furnizata de portul usb (cum ar fi un hard-disk extern, ledul de la mouse, etc.). Un port USB poate furniza maxim 500 mA (miliamperi) ceea ce de obicei este necesar pentru orice dispozitiv conectat la acel port. Problema intervine in momentul in care este folosit hub-ul USB si la acelasi port din calculator sunt conectate astfel mai multe dispozitive consumatoare de energie. Acest lucru poate duce la functionarea defectuoasa a unor dispozitive conectate la acel hub sau chiar la pierderi de date. Incercati sa conectati hard-ul direct in portul USB si prin hub sa conectati echipamente care nu consuma multa energie. Pentru a vedea cata energie consuma un echipament conectat la portul USB puteti instala o aplicatie gratuita care sa va furnizeze aceste date.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.