Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Ce este ActiveX si care sunt beneficiile utilizarii acestuia?

Adăugat de Burca Valentin la J, 12/06/2012 - 12:01

Ce este ActiveX si care sunt beneficiile utilizarii acestuia?

0
Scorul tău: None

ActiveX a fost introdus de Microsoft in 1996 ca o tehnologie dezvoltata pe modelul obiectelor componene si al incorporarii si legaturii obiectelor, utilizate in mod obisnuit in mai multe aplicatii Microsoft Windows - Microsoft Office, Microsoft Outlook, Microsoft Visual Studio sau Windows Media Player.
Tehnologia ActiveX este utilizata pentru protejarea la accesarea de diferite pagini Web interactive care se comporta ca niste aplicatii si nu ca niste simple pagini statice si face sigura descarcarea fisierelor de tip executabil de pe Internet si rularea lor dinamica.
ActiveX permite imbunatatirea facilitatilor de interactiune prin controale ActiveX de tip box, checkbox, button, toolbars - butoane de comanda, casete de tabel, casete de dialog pentru executia de macrocomenzi sau scripturi Web, astfel cu ajutorul acestor elemente de ActiveX, utilizatorii pot raspunde la intrebari, pot utiliza butoane si pot interactiona pentru browsere Internet Explorer si in alte moduri cu pagina Web.heckbox, button, toolbars - butoane de comanda, casete de tabel, casete de dialog pentru executia de macrocomenzi sau scripturi Web, astfel cu ajutorul acestor elemente de ActiveX, utilizatorii pot raspunde la intrebari, pot utiliza butoane si pot interactiona pentru browsere Internet Explorer si in alte moduri cu pagina Web.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.