Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Cum aleg o companie sa imi dezvolte site-ul web?

Adăugat de costea florentina la L, 12/10/2012 - 13:17

Cum aleg o companie sa imi dezvolte site-ul web?

0
Scorul tău: None

Alegerea companiei potrivite pentru realizarea unui pagini web este un lucru esential in ceea ce priveste crearea unei imagini optime pe piata unui produs sau serviciu. Tocmai din aceasta cauza, compania de dezvoltare web trebuie sa ne ofere siguranta realizarii unui proiect creativ si bine dezvoltat, realizat in concordanta cu necesitatile societatii noastre.Crearea unei pagini web de calitate cu un design adecvat este ceea ce poate asigura compania ca fluxul de clienti va fi mai mare iar activitatea acestuia sa va dezvolta in conditii optime in ceea ce priveste viitorul acesteia.Urmatoarele intrebari va vor ajuta sa stabiliti care companie web v-ar putea indeplini necesitatile in ceea ce priveste dezvoltarea proiectului.
Pentru a te convinge de abilitatile echipei de programare si de design, studiaza pagina proprie a acestora deoarece daca aceasta nu este realizata corespunzator atunci inseamna ca nu stiu sa isi vanda serviciile, iar in acest caz nu au experienta nici in ceea ce priveste vanzarea produselor altor companii.
Portofoliul unei companii de web design trebuie sa fie un element care sa te convinga de seriozitatea proiectelor pe care le-au dezvoltat, de amploarea si creativitatea de care echipa de dezvoltare a dat dovada in realizarea acestuia.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.