Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Ce software de legislație există pe piață?

Adăugat de mihaela.gheata la J, 11/22/2012 - 01:00

Există mai multe programe software care pun la dispoziție date și funcționalități specifice pentru accesul la informația privind reglementărilelegale. Câteva dintre acestea sunt:

- LEX 2012 produs de ETO Software din Timișoara, http://program-legislativ.ro/
- Lege4.6 și Lege Online produse de Indaco Systems din București, http://www.indaco.ro/
- LEGIS, distribuit de C.T.C.E Piatra Neamt , http://www.legistm.ro/, http://www.legislatieromaneasca.ro/
- LEXO, produs de HEXA SOFT din Timișoara http://www.eto-lex.ro/
- LexNavigator, produs de UltraTech GROUP din Piatra Neamț
- LEX EXPERT, produs de COMPANIA DE INFORMATICA NEAMȚ, http://www.lexexpert.ro/

Nu se poate face o recomandare fermă cu privire la un anumit produs deoarece decizia de achiziție depinde de cerințele de afaceri. Trebuie clarificat dacă doriți o variantă web sau una instalată standalone, dacă aveți nevoie numai de legislație românească sau și de cea europeană sau dacă aveți nevoie de reviste de specialitate, modele de documente conform reglementărilor legale, jurisprudență, standard internaționale conexe reglementărilor legale, etc. Nu în ultimul rând vă interesează și informația de preț.

Pentru a lua decizia corectă de achiziție stabiliți-va criteriile contactați furnizorii și culegeți informațiile despre produse și evaluate care este raportul performanță/preț.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.