Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Sistemul de operare Windows 8

Adăugat de dsuciu la M, 04/03/2013 - 00:00

Cat de necesar este un upgrade la Windows 8?

0
Scorul tău: None

Succesul de piață al tabletelor a determinat o continuă scădere a vânzărilor de PC-uri iar Microsoft a înțeles că are nevoie de un produs care să deservească uniform atât PC-urile ct și dispozitivele mobile.

Astfel a fost realizat Windows 8 care poate fi instalat pe o varietate mai largă de dispozitive (desktop, laptop, tablete, calculatoare hibride). Potrivit informațiilor de la producător, sistemul poate fi instalat și pe PC-uri mai vechi, cerințele sale tehnice nefiind exagerate.

Windows 8 este un sistem de operare care se încarcă mai rapid, cu facilități de lucru de tip “cloud”, cu antivirus gratuit, cu facilități îmbunătățite de transfer și recuperare fișiere, orientat pe “touchscreen”.

Un upgrade imediat la Windows 8 depinde numai de măsura în care folosiți “touchscreen”.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.