Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Care este regimul de licențiere al platformei SharePoint Foundation 2013?

Adăugat de Vlad Miron la L, 02/24/2014 - 01:00

Este licența SharePoint Foundation 2013 gratuită?

0
Scorul tău: None

Din informațiile oferite de Microsoft la acest moment nu rezultă cu claritate regimul de utilizare al platformei SharePoint Foundation 2013. Chiar dacă acest produs ar putea fi instalat gratuit trebuie să vă informați dacă pentru utilizarea sa mai este necesară achiziționarea altor licențe.

Despre regimul de licențiere puteți să vă informați la adresa http://www.microsoft.com/Licensing/about-licensing/product-licensing.asp... . Veți găsi un ghid despre cum să deslușiți politica de licențiere a firmei Microsoft și multe alte documente din care ați putea eventual să vă lămuriți.

Dacă nu doriți să investiți timp în documentarea cu privire la licențierea Microsoft este recomandabil să contactați serviciile de asistență ale companiei pentru un răspuns rapid și preferabil documentat.

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.