Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Studiu oportunități de dezvoltare antreprenorială, regiunile Sud-Vest, Sud, Sud-Est

Adăugat de Cristina Manescu la V, 12/07/2012 - 13:00

Obiectivele şi indicatorii vizaţi

Unul dintre rezultatele estimate ale proiectului „DACIE – Dezvoltare Antreprenorială pentru Competitivitate prin Inovaţie şi Ecoeficienţă” îl reprezintă elaborarea unui Studiu asupra oportunităţilor de dezvoltare antreprenorială în cadrul celor trei regiuni de dezvoltare ale României vizate de proiect: Sud, Sud-Est şi Sud-Vest.

Studiul va contribui în mod direct la îndeplinirea unuia dintre obiectivele specifice ale proiectului, respectiv „Identificarea de noi oportunităţi de afaceri în domenii moderne, înalt tehnologice şi eco-eficiente şi dezvoltarea capacităţii întreprinzătorilor din regiunile selectate de a le materializa în idei de afaceri de succes”.
Metodologia de cercetare elaborată în cadrul proiectului DACIE la Activitatea 4.1. s-a utilizat pentru identificarea, pentru fiecare regiune în parte, a oportunităţilor de creare/ dezvoltare afaceri, cu accent pe tehnologii noi, eco-eficiente...

Descărcaţi: 
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.