Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeşte în oameni!

Biroul Virtual de Consultanţă Antreprenorială

Comercializare fotografie

Adăugat de Iovanel Constantin la J, 07/25/2013 - 00:00

Lightbox 2
Dacă sunteți în căutarea unei soluții adaptabile și atractive, Lightbox este o alegere bună . Nu contează ce sistem de management de conținut sau ce software de blogging folosiți deoarece Lightbox este compatibil cu orice tip de sit web . După ce ați instalat produsul software, pur și simplu adăugați o imagine la pagina dvs. și apoi faceți clic pe aceasta pentru a vedea o versiune mai mare, cu pagina curentă ca fundal întunecat și posibilitatea de a face clic pentru a derula fotografiile. Puteți alege să grupați fotografii pentru prezentare de tip slideshow sau să le prezentați individual.

Este ușor de întreținut și de instalat. Lightbox 2 este ideal pentru cei care nu doresc o soluție complete de galerie. Descărcare produs, instrucțiuni de instalare și exemple la adresa http://lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/

0
Scorul tău: None

Pentru un fotograf indiferent dacă este amator sau profesionist , crearea unui portofoliu este cu siguranță unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le realizeze . Există o serie de beneficii pe care Internetul le poate aduce unui portofoliu: ajută la prezentarea online a activității de creație fotografică creînd o expunere puternică și largă pentru lucrări și nu în ultimul rând atrage noi admiratori și posibili clienți.

Iată câteva platforme pentru construirea unui portofoliu online pentru lucrări de fotografie fără a pierde timp prețios și fără să fie nevoie de competențe informatice deosebite:

1. Photoshelter http://www.photoshelter.com/
2. Orosso http://www.orosso.com/
3. Foliolink http://www.foliolink.com/
4. Zenfolio http://www.zenfolio.com/
5. FolioHD https://foliohd.com/
6. Folio Websites http://foliowebsites.com/
7. 1X https://1x.com/
8. Pixpa http://www.pixpa.com/

0
Scorul tău: None
© 2010 - 2011 Biroul virtual de asistenţă antreprenorială. Drupal theme by Kiwi Themes.
logo MNM Software logo CEED Romania

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro .
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.